Wie zijn wij

Sociable

The Room

Sociable is het Engels woord dat het dichtst in de buurt komt van het Nederlands woord ‘gezellig’. Daar draait het bij Sociable the room om. Voor onze gasten staat de vrijheid voor creativiteit, ontmoeting en ontspanning centraal. Wij bieden een multidisciplinaire, gezellige omgeving waarin creativiteit en talentontplooiing kunnen gedijen. Zo kan onze ruimte bijdragen aan het gezellig maken van (online) werken, creëren en ontmoeten.

De kracht van Sociable the room is dat je je er snel thuis voelt en dat de ruimte op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het mooiste vinden wij dat we kunnen bijdragen aan een geslaagde bijeenkomst van onze gasten en dat we Almeerders een ruimte kunnen bieden om bijeen te komen, te creëren en om zich te ontplooien.

Feestzaal

Wij begrijpen dat het vinden van een betaalbare zaal soms lastig kan zijn. Daarom bieden wij betaalbare tarieven voor onze zaalverhuur in Almere- Stad. Zo kan je zonder zorgen jouw bijeenkomst organiseren.  Onze zaalverhuur in Almere- Stad is perfect voor verschillende soorten evenementen zoals verjaardagsfeestjes, babyshowers, bruiloften, vergaderingen, workshops en nog veel meer. De ruimte bij Sociable the room is gezellig en sfeervol ingericht, zodat je je direct thuis zult voelen.

Zaalverhuur

Wij zorgen ervoor dat onze zaal altijd netjes en schoon is, zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van de ruimte. Daarnaast bieden we verschillende extra opties, zoals audiovisuele apparatuur, om jouw evenement compleet te maken. Ook is onze zaal compleet met tafels en stoelen, zodat je geen extra kosten hoeft te maken voor de huur van meubilair. De zaalverhuur van Sociable the room biedt gratis parkeergelegenheid.

Almere- Stad

Bij ons kan je een betaalbaar zaaltje huren in Almere- Stad, zonder in te leveren op kwaliteit. Onze tarieven zijn scherp geprijsd en we bieden verschillende extra opties om jouw evenement compleet te maken. De koffie en thee krijg je van ons erbij!

Ben jij dus op zoek naar een betaalbaar zaaltje in Almere- Stad? Dan is onze zaalverhuur de perfecte oplossing. Neem gerust contact op voor meer informatie en om jouw speciale gelegenheid bij ons te boeken.

Locatie

MARKERKANT 12 0307

1314 AJ, ALMERE

Bekijk op kaart

Bedrijfsinformatie

KVK: 82235562

BTW-Id: NL003658147B05

Algemene voorwaarden